Back in business!

Anteeks, kiitos ja kaikkea siltä väliltä… Tarhuri nukkui talviunta, eikä ajatellutkaan puutarhaa eikä juuri edes viherkasvejaan, joista osa heittikin henkensä surkean hoidon takia 😦 No, entistä ehompina loput suuntasivat kohti uutta kevättä, ja mullanvaihtojakin on tullut tehtyä ainakin muutama.

Kevätaurinko, mutta etenkin kylmät puhurit ja ynseät säät, saivat Tarhurin kaivautumaan talvipesästään, jossa oli ollut hitusen vilakkaa koko talven, kun lämmitysjärjestelmän kanssa oli hitusen haasteita. Pipoa päähän, villahame, pari villapaitaa, kauluri ym pientä, niin johan alkoi tapahtua! Viherhulluus iski jälleen yllättäen, kuten joka kevät, ja nyt ollaan jo täydessä vauhdissa.

Ihanat torvinarsissit puskevat itsensä viimein ylös viileästä maasta ja saivat kukintonsa auki! Muistelin laittaneeni niitä kyllå hiukan enemmän, mutta lokakuun pimeydessä, otsalampun valossa suoritettujen istutusten muistikuvat ovat saattaneet talviunen aikana hieman hämärtyä…

Muistin viimein myös tämän hunningolla olleen blogin, joka kanssani näemmä nukkui talviunta, mutta kenties tänä vuonna ei blogi siirry tyystin talvehtimaan, vaan toivottavasti jatkaa Tarhurin pöllöilyjen seurantaa ja raportointia.

Apulaispuutarhuri nro 1 oli kanssani Kiipula Gardensin kevätmarkkinoilla, ja sai valita oman makunsa mukaan kesäkukkia 🧡 💜 💙

Tervetuloa puutarhavuosi 2023!

(vaikka jotkut pedantit ihmiset sen aloittivatkin kuulemma jo tammikuussa)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: