Järjetön hoppu – lomalla

Selityksiä, selityksiä, mutta kuitenkin: vuorokaudessa on liian vähän tunteja. Ja kun Nukkumatti ei löydä Tarhuria, joutaa vielä aamuyölläkin pohtimaan tulevan pihapäivän työjärjestystä. Hulluus, sitä se on.

Onneksi joku sentään ymmärtää nauttia alkukesän tunnelmasta 💚

Ja mitähän kaikkea tässä sitten on tehty.. Talkoopäivä oli, mutta aitatarvikkeet eivät saapuneet siihen mennessä, vaikka kolmesti sen tarkistin toimittajalta, ja aina kyllä luvattiin… No, nyt on tarvikkeet, mutta yksin etenee kyllä hitaasti. Huom: maassa on kaksi reikää tolppia varten, siinä kaikki 😆

Talkoilla kuitenkin saatiin sepeliä siirtymään suunniteltuihin paikkoihin, yksi terassiniska kiinni taloon, pätkä koira-aitaa ja kompostikehikot.. Eli todella tehokasta!

Kaksi perennapenkkiä/istutusaluetta olen tehnyt, ja varsinkin saamani jakotaimet lähtivät jo huimaan kasvuun💪 Sain mm kultapiiskua, iiriksiä ja malvoja. Toiseen penkkiin meni lähinnä omia esikaavatettuja taimia, mutta myös tilattuja liljansipuleita ja ruusujuurakkoja.. Laitoin myös kesäkukkien siemeniä, toivon kukkaloistoa ja tälle kaudelle 🌷🌹🌸

Mut ei voi valittaa, kukintaa on jo!! 🤩 Muutamia perennoja on noussut ihan sattumanvaraisesti, hedelmäpuut kukkivat aivan mahtavasti, talvetetut ruusut avasivat jo ensimmäiset kukkansa, ja dahlioiden latvominen jäi myöhäiseen, joten yksi kukka tuli jo sieltäkin… Syksyllä istuttamani sipulikukat eivät kyllä kovin hyvin selvinneet talvesta, mutta osa sentään jotain.

Yritän taas jatkossa kirjailla useammin, vaikka eppäillähän tuota soppii…

KESÄterveisin lopullisesti multaantunut Tarhuri 🌱

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: