Eikö koulinta lopu koskaan?!

Obviously not.. Ja jos jatkuvasti kylvää, nii luultavasti samaan tahtiin saa kouliakin! Tosin nyt ollaan jo voiton puolella, koska on toukokuu, ja voin harkita suorakylvöjä 💪 Sitä ennen on kuitenkin vielä koulittava hajakylvöjä, esim Marmande-pihvitomaatti, pari paprikalajiketta (ne vanhat siemenet näemmä itivät sittenkin), kesäpäivänhattu, puistolemmikki, heliotrooppi (jos sen minikokoiset toimet koskaan kasvavat) jne. Ja kunhan noista selviän, saankin alkaa seuraavan kierroksen tomaattien kanssa.

Kirsikkatomaatti (Solanum lycopersicum) Ildi – jonka luulin olevan nimeltään Udi! Ildit kasvoivat riemukkaasti pienessä purkissa melko tiheästi kylvettynä, ja sen mukaista tämä myöhäinen koulintakin sitten oli…

Tänään koulin paria tomaattilajiketta, ensimmäisen erän puistolemmikkejä, sekä kahta samettikukkaa. Kaikki näyttivät koulinnan jälkeen vähän murheellisilta, mutta kyllä ne siitä taas reipastuvat – kunhan muistan vielä kastella!

Koulikaa, koulikaa, KOULIKAA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: