Alku aina hankalaa…

Oikeastaan halusin aloittaa blogin jo vuosia sitten, mutta viimeistään silloin kun täytin 40, ja aloitin arboretumin perustamisen Sepänmäkeen, perheemme kesämökille. Arboretum on tietysti alkutekijöissään vasta, mutta voin kuvitella miltä se näyttää vaikkapa sitten, kun aloitushetkestä on mennyt 40 vuotta..

Päädyin kuitenkin tekemään Sepänmäen tarhurin instatilin, mutta sekin on edennyt surkean hitaasti… Ja tsiljoonan kavereille jätetyn pitkän, aika ajoin päättömän pölinän eli ääniviestin jälkeen totesin, että alankin tehdä podcasteja. Paitsi että sekin oikeastaan edellyttää jotain omassa hallussa olevaa domainia – eli takaisin lähtöpisteeseen, pakko tehdä se blogi 😆😂

Joten tässä ollaan. Hiukan yllätyin haasteista tämän aloittamisen kanssa, mutta ehkäpä opin käyttämään tätä alustaa jossain vaiheessa.. Olen kuitenkin parempi kaivamaan multaa kuin säätämään asetuksia, joten ei ehkä kannata hengitystä pidätellä sitä odotellessa 😝

Mutta tässä ollaan, pian ehkä saan höpistyä ensimmäisen pätkän podcastia Spotifyn syövereihin. Aurinkoista ja erityisen itävää kevättä kaikille. Juuri nyt on entistäkin tärkeämpää kasvattaa itse, sekä hyödyksi että mieltä kohottamaan ❤🌱🌱🌱

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: